Skip to content

Kleine schaal compounders

Kleine schaal compounders

Er bestaan ook compounders op kleinere schaal. Deze zijn ideaal voor kleinere productieprocessen. Bij impact is Plastima in staat om ook kleinschalig te compounderen. Compounding op kleine schaal gebeurt met onze premium-mengers. Compounden op grote schaal wordt gedaan met behulp van onze premium-compounders met dubbele schroef en zijvoeding. Het compounderen van kunststoffen is het proces van het nemen van basisch, ruw plastic materiaal en het aanpassen ervan met verschillende additieven om te voldoen aan kleur-, eigenschap- en prestatie-eisen. Labformulering en fysische processen bereiken dit door de nodige additieven en kleur aan de kunststofhars te kammen. 

Leistritz Extrusion Technology is sinds 1937 actief in de extrusie met als specialisatie de ontwikkeling en productie van co-roterende dubbelschroefs extruders. Typische toepassingsgebieden zijn masterbatching-, compounde-, ontgassing, blending van diverse soorten polymeren en additieven en / of pigmenten.

De Leistritz Group, waar Leistritz Extrusion deel van uitmaakt, heeft ongeveer 2000 medewerkers en realiseert een jaaromzet van 300 miljoen euro.

Ons team staat al tot uw beschikking door te assisteren bij de ontwikkeling van een complete productielijn.

Wij helpen u graag met vragen over compounding en over Leistritz Extrusion Technology.

Downloads

Leistritz Extrusion Technology

Leistritz Overview

Leistritz Compounding

Leistritz Film Extrusion

Leistritz ZSE MAXX

Leistritz Masterbatch

Leistritz After Sales Service

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Leistritz