Skip to content

Granulering

Granulering

Plastima werkt exclusief samen met Tecnova. Deze partners voorzien in onderwater granuleren en waterring granuleren. Wij kunnen dus een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige machines leveren voor uw granuleerlijn.

Plastima_Tecnova_Small_Machinery_Logo.webarchive

Tecnova is opgericht in 1983 in Oleggio, Italie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van extrusielijnen voor kunststofrecycling, zowel in-house als industrieel afval. Het kan oplossingen bieden voor alle belangrijke thermoplastische materialen, in alle vormen die ze voorkomen: film, maalgoed, vezels, schuim, enz. 

Door de jaren heen hebben de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de eenvoud van gebruik en onderhoud van Tecnova’s machines ons in staat gesteld om een wereldwijde referentie te worden met meer dan 3.000 geïnstalleerde recyclingsystemen over de hele wereld. De behoeften en verzoeken van de klant zijn altijd hun prioriteit geweest, elke lijn is op maat gemaakt om maximale resultaten en tevredenheid te bereiken.

Elk detail van Tecnova’s machines wordt intern vervaardigd met behulp van de allernieuwste technologie, materialen en personeel om maximale kwaliteit, productiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Voor uw recycling-vragen of -apparatuur bent u bij Plastima aan het goede adres.

Downloads

Tecnova Granulering

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op Tecnova