Skip to content

Automatisatie machines

Automatisatie machines

De InlineWeld machines van LPKF zijn ingericht voor automatiseringsoplossingen en zijn in verschillende grootte te verkrijgen. De grootte van de systemen zijn in lijn met het spanbare oppervlakte van het product en de veelvoudigheid. Door het dual-clamp-systeem in combinatie met de scannershifter kunnen in de grotere systemen zelfs twee producten in één proces gelast worden zonder dat ingeleverd wordt op de traceability. 

 

Onze oplossingen:

  • Inlineweld 0x00 series, Losse laserkoppen eenvoudig te integreren in automatiseringen
  • InlineWeld 2000 series, Compacte cilindrische producten ingericht voor radiaallassen
  • InlineWeld 6×00 series, Economische serieproductie voor middelgrote en grotere componenten universele machine voor makkelijke integratie

Tegenwoordig is plastic overal te vinden: in de schappen van supermarkten, in auto’s, in medische technologie, in de speelgoedindustrie, in de meubelindustrie, etc. In al deze gebieden worden plastic onderdelen met elkaar verbonden. Als dit proces bijzonder hoogwaardig, betrouwbaar en spanningsvrij moet zijn, dan is laserlassen van kunststof de universele procedure bij uitstek.

Hier komt LPKF om de hoek kijken. Met name in onze drie kernindustrieën – auto, medische technologie en consumentenelektronica – kennen we dit vakgebied als onze broekzak. We profiteren van onze kennis van de normen, voorschriften, eisen en uitdagingen in de verschillende industrieën door onze uitgebreide expertise op het gebied van laserplasticlassen gericht in te zetten.

Downloads

Brochure LPKF InlineWeld 2000

Brochure LPKF InlineWeld 6200

Brochure LPKF InlineWeld 6600

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over LPKF