Skip to content

Hand-las machines

Hand-las machines

De eenvoudigste manier om thermoplastische materialen met ultrasoon te lassen, is met een draagbare ultrasone lasmachine. De lassers zijn uitermate geschikt voor toepassing bij prototypebouw, bewerking van enkelstuks, kleine series en reparaties. Of het nu gaat om puntlassen, ombuigen, uitzetten of snijden – de handlasmachine HSG is eenvoudig te bedienen, heeft variabele vermogens en kan worden uitgerust met alle gangbare sonotrode-typen (35 kHz).

Het ergonomische productontwerp en het lage gewicht van de draagbare ultrasoon lasapparaat garanderen moeiteloos werken. Zonder ingrijpende wijziging of herbedrading kan het snel en eenvoudig worden aangevuld met een ingebouwde multi-finger schakelaar. De draagbare ultrasone lasmachine en sonotrode worden veilig bewaard in de HSG MobileCase. Dit biedt optimale opslag voor zowel de generator als de connectorkabel
Variaties in het hanteren worden geminimaliseerd dankzij de ultrasone generator DYNAMIC digitale besturing 1000 M met ingebouwde tijd- / energie- / stroomuitschakeling. De vrij programmeerbare uitschakeling omvat intelligente technologie voor betere kwaliteit en herhaalbare lasresultaten.

Plastima werkt exclusief samen met Herrmann Ultraschall, de machine- en systeemleverancier voor industriële ultrasone technologieën. Herrmann Ultraschall wil nieuwe wegen inslaan om zowel klanten als medewerkers enthousiast te maken voor het bedrijf.

Herrmann moet een toekomstbestendig bedrijf en aantrekkelijke werkgever blijven. Vertrouwende samenwerking op basis van waarden vormt voor ons de basis om ons zeer goed te concentreren op de behoeften van onze klanten. Door hun succes om te zetten in ons succes, wordt onze toekomst op lange termijn veiliggesteld.

Herrmann is enorm gegroeid en de groei van het bedrijf en de professionele belangen van elk individu gaan niet altijd hand in hand. Dit is een geweldige uitdaging. De waarden bepalen ons speelveld en zijn een belangrijk onderdeel van de Cultuurreis. Vaste punten die ons helpen om intensief te werken aan de werksfeer, aan samenwerking, teamwork en het omgaan met klanten. Integriteit, respect, passie en veerkracht zijn de vier hoekstenen van ons speelveld. Het zijn onze “regels van het spel” en moeten niet alleen worden geïllustreerd, maar ook samengeleefd.

Downloads

Brochure Herrmann HUG Series

Brochure Herrmann MPW Series

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Hermann Ultraschall