Skip to content

Energiebesparing

Energiebesparing

Proceskoeling bij kunststofverwerking is een noodzaak. Dit is te wijten aan het feit dat het proces of sommige kunststofverwerkingsmachines gekoeld moeten worden.

In de juiste hoedanigheid zal proceskoeling voor de kunststofindustrie vele voordelen opleveren.

Middels een goed ge-engineerd systeem, die zich richt op de flow, temperatuur en capaciteit, zorgt u voor;

  • Een hogere productkwaliteit
  • Meer output
  • Een hoge energiebesparing  

ONI- Wärmetrafo is dé specialist voor energie efficiëntie koelsystemen voor de kunststofverwerkende industrie. Middels turn-key-performance oplossingen en 24/7 service, 365 dagen per jaar, garandeert ONI de hoogste kwaliteit en service.

Kwaliteit, energiezuinigheid en het milieu staan daarbij ten alle tijden in het middelpunt.

Bij ONI zullen ze er altijd naar streven om, met oogpunt op stijgende energiekosten, voor hun klanten systeemoplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan energiebesparing. Ze zijn er zeker van dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving en omgeving. Voor ONI zijn het milieu en energie-efficiëntie de belangrijkste drijfveer en daarom zijn ze van mening dat economie en ecologie niet met elkaar in tegenspraak mogen zijn.

 

ONI werd opgericht in het begin van de jaren 80 en is al meer dan drie decennia een succesverhaal. ONI begon als een klein garagebedrijf en is uitgegroeid tot meer dan 480 medewerkers en heeft wereldwijde erkenning en onderscheidingen ontvangen voor zijn energiebesparende systeemoplossingen, maar ook voor zijn bedrijfsprestaties. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 5.900 klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld, van middelgrote bedrijven tot internationale bedrijven, op ONI’s energiebesparende technologie.

Plastima werkt al jaren samen als exclusieve partner van ONI in de BENELUX.

 

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over ONI