Skip to content

Laser metingen

Laser metingen

Plastima onderscheidt zich door alleen premium-lastechnieken aan te bieden; kwaliteit en duurzaam

In de markt worden conventionele technieken als lijmen, schroeven en klippen steeds kritischer bekeken, de wens naar duurzame en kwalitatief goede verbindingstechnieken wordt steeds groter.

Voor kunststof laserlassen is de transparantie van materialen van cruciaal belang.

Daar de TMG 3 van LPKF op 980nm golflengte is ingesteld, meet deze met dezelfde golflente als absorptie laserlassystemen. Hierdoor is inline of offline eenvoudig te controleren of de te gebruiken materialen geschikt zijn voor de laserlas verbinding. De TMG 3 is daarom perfect voor kwaliteit doeleinden in te zetten.

De samenwerking tussen LPKF & Plastima staat al meer dan 10 jaar! 

Tegenwoordig is plastic overal te vinden: in de schappen van supermarkten, in auto’s, in medische technologie, in de speelgoedindustrie, in de meubelindustrie, etc. In al deze gebieden worden plastic onderdelen met elkaar verbonden. Als dit proces bijzonder hoogwaardig, betrouwbaar en spanningsvrij moet zijn, dan is laserlassen van kunststof de universele procedure bij uitstek.

Hier komt LPKF om de hoek kijken. Met name in onze drie kernindustrieën – auto, medische technologie en consumentenelektronica – kennen we dit vakgebied als onze broekzak. We profiteren van onze kennis van de normen, voorschriften, eisen en uitdagingen in de verschillende industrieën door onze uitgebreide expertise op het gebied van laserplasticlassen gericht in te zetten.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over LPKF