Skip to content

Laser metingen

Laser metingen

Het laser markeren van kunststoffen kan een scala aan manieren bieden om uw productlijn te verbreden. Kunststoffen zijn zeer veelzijdig en worden voor veel verschillende toepassingen gebruikt, en er zijn een aantal manieren om kunststoffen te laser markeren en graveren. Het gebruik van een fiberlaser kan bijvoorbeeld andere effecten produceren dan een CO2-lasermachine, en u kunt gemakkelijk permanente, hoogwaardige markeringen aanbrengen op veel verschillende kunststoffen, zoals polycarbonaat, ABS, polyamide en vele andere. Met een CO2-laser kunt u ook kunststoffen nauwkeurig en efficiënt graveren en snijden voor verschillende toepassingen. Omdat een lasermachine een minimale set-up vereist en een grote mate van veelzijdigheid biedt, is het laser markeren van kunststoffen een economische verwerkingsmethode, zelfs in kleine batches.

Tegenwoordig is plastic overal te vinden: in de schappen van supermarkten, in auto’s, in medische technologie, in de speelgoedindustrie, in de meubelindustrie, etc. In al deze gebieden worden plastic onderdelen met elkaar verbonden. Als dit proces bijzonder hoogwaardig, betrouwbaar en spanningsvrij moet zijn, dan is laserlassen van kunststof de universele procedure bij uitstek.

Hier komt LPKF om de hoek kijken. Met name in onze drie kernindustrieën – auto, medische technologie en consumentenelektronica – kennen we dit vakgebied als onze broekzak. We profiteren van onze kennis van de normen, voorschriften, eisen en uitdagingen in de verschillende industrieën door onze uitgebreide expertise op het gebied van laserplasticlassen gericht in te zetten.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over LPKF