Skip to content

Ventilatiesystemen

Ventilatiesystemen

Van advies en planning tot professionele installatie en service, Plastima biedt haar industriële klanten alle diensten aan rond het onderwerp “energie-efficiënte systemen” uit één hand!

Het assortiment gaat van eenvoudige ventilatie en ontluchtingssystemen, naar afzuigsystemen voor werkplekken of kamersecties, tot gecontroleerde ventilatie en airconditioning van productiehallen,

Onze luchttechnische systemen worden gebruikt in de industriegebieden van kunststof- en metaalverwerking, voedsel-, verpakking- en medische technologie. 

Onze breed dienstenaanbod biedt een passende oplossing voor bijna elke toepassing met betrekking tot luchtstromen van 500 tot 500.000 kubieke meter per uur.

Bij ONI zullen ze er altijd naar streven om voor hun klanten systeemoplossingen te ontwikkelen die minder energie nodig hebben. Dit om de verwachte stijging van de energiekosten tegen te gaan. Ze zijn er zeker van dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Voor ONI zijn het milieu en energie-efficiëntie onze belangrijkste focus en daarom zijn ze van mening dat economie en ecologie niet met elkaar in tegenspraak zijn.

ONI werd opgericht in het begin van de jaren 80 en is al meer dan drie decennia een succesverhaal. ONI begon als een klein garagebedrijf en is uitgegroeid tot meer dan 480 medewerkers en heeft wereldwijde erkenning en onderscheidingen ontvangen voor zijn energiebesparende systeemoplossingen, maar ook voor zijn bedrijfsprestaties. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 5.900 klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld, van middelgrote bedrijven tot internationale bedrijven, op ONI’s energiebesparende technologie.

Plastima werkt al jaren samen als exclusieve partner van ONI in de BENELUX.

Downloads

Brochure ONI Ventilatie Systemen

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over ONI