Skip to content

Machinereiniging

Machinereiniging

In de kunststofverwerkende industrie is het belangrijk uw spuitgiet-, extrusie- of blowmoulding machines goed te onderhouden. Plastima biedt u een reeks van verbruiksartikelen aan die in het dagelijks onderhoud van de machines kunnen voorzien. Voor deze verbruiksartikelen werken wij samen met Ultra System, toonaangevend producent op het gebied van purging compounds. 

Ultra System onderscheidt zich in de markt door op de verschillende kunststof gradaties een specifiek compound te richten. 

Het gebruik van een goed purging compound maakt het verschil.

Kleurwisseling, materiaalwisseling, zwarte spots, strepen, dit zijn issues die een kunststofverwerkend bedrijf dagelijks tegenkomt in de productie. Het gebruik van Ultra Plast kan u helpen om 20 tot 90% van de kosten te besparen tijdens het wisselen van kleur / materiaal.

De kernactiviteit van Ultra Systems is het ontwikkelen en produceren van reinigingsoplossingen voor kunststofverwerking. Het gebruik van een zuiveringsmiddel van goede kwaliteit maakt het verschil. Problemen als kleurwisseling, materiaalwisseling, zwarte vlekken, strepen. Dit zijn issues die een kunststofverwerkend bedrijf dagelijks tegenkomt in de productie.

Ze zijn 100% gefocust op dit probleem. Met vijf productielocaties, meer dan dertig magazijnen en zestig agenten en/of distributeurs over de hele wereld kunnen ze sneller leveren en een betere service bieden voor uw zuiveringsvraagstukken. 

De speerpunten van Ultra System zijn:

– Voor elk type kunststof een werkend compound

  • Niet giftig
  • FDA approved, Food contact approved en niet giftig
  • Toepasbaar in extrusie, blowmoulding, spuitgieten
  • Makkelijk en snel te gebruiken
  • Niet abressief voor de machine

Plastima staat klaar als uw exclusieve Ultra Systems-partner in de Benelux!

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Ultra System