Skip to content

Materiaalhandeling

Materiaalhandeling

De downstream-extrusie van buizen is de meest competitieve lijn, vergezeld van ongeëvenaarde expertise. Machinetoepassingen worden ontworpen op basis van de elasticiteit, slijtvastheid en scheursterkte van uw materialen en processen. Extrusiemogelijkheden omvatten rubberen slangen, irrigatieslangen, kabel en bedrading, staven, rietjes en meer. Medische slangen, hoewel niet verschillend in het proces, hebben zulke specifieke kenmerken en voorschriften dat ze hun eigen aandacht verdienden. 

Dr. Schenk biedt ultrasnelle, nauwkeurige en betrouwbare optische inspectie- en meetoplossingen voor alle soorten basis- en geconverteerde kunststofmaterialen. Dr. Schenk heeft EasyInspect en EasyMeasure uitgevonden. EasyInspect onderzoekt 100% van het materiaaloppervlak op lokale defecten en EasyMeasure bewaakt continu de algemene eigenschappen, zoals uniformiteit of homogeniteit van de coating en fysische eigenschappen, zoals opaciteit of reflectie.

De oplossingen van Dr. Schenk worden gebruikt in meerdere toepassingen en markten, bijvoorbeeld bij batterijfilminspectie, brandstofcelinspectie, blaasfilminspectie, polarisatiefilminspectie, PCB-materiaalinspectie, beschermlaag, etiket- en tape-inspectie, OLED-inspectie, prepreg-inspectie, flexibel verpakkingsinspectie, glasfolie-inspectie en vele andere toepassingen

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op Dr. Schenk