Op vrijdag 13 augustus heeft de overheid de coronamaatregelen voor de komende weken gepresenteerd. Vakbeurzen zijn te typeren als doorstroomevenement en daarom gaat de Kunststoffenbeurs door

Plastima is dit jaar prominent aanwezig met niet één, maar twee stands! u kunt ons dit jaar vinden bij stand #18: De Plastima-verbindingsstand en stand #34: De machine-stand. Plastima kijkt er naar uit om u te ontmoeten op 15 en 16 september in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch. In twee dagen tijd ontdekt u alles over de ontwikkelingen op kunststofgebied op onze stands. 

Vakbeurzen worden door de Nederlandse overheid gezien als aanjagers van economisch herstel en een belangrijke ontmoetingsplaats waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Wij onderstrepen dit belang. Samen met de Brabanthallen, onze andere samenwerkingspartners en in overleg met de veiligheidsregio, voeren we maatregelen door om het netwerken, kennisdelen en de nieuwste innovaties ontdekken zo veilig mogelijk te faciliteren. We stellen onszelf hoge eisen als het gaat om de veiligheid van onze gasten, relaties en medewerkers. Zo beschikt de Brabanthallen over een geavanceerd luchtventilatiesysteem en hanteren we 5 meter brede gangpaden. Ook hebben we speciale VIP ruimtes ingericht waar exposanten en bezoekers veilig een gesprek kunnen voeren.

De Kunststoffenbeurs is dé ontmoetingsplek voor de gehele keten in de Benelux. Een wereld zonder kunststoffen is haast ondenkbaar. Dankzij de vele mogelijkheden en toepassingsgebieden rollen er dan ook dagelijks wereldwijd miljoenen producten met kunststof van de productiebanden. Van dagelijkse consumentenproducten, (voedsel)verpakkingen tot onderdelen voor machines en auto’s, in bijna elk product zit wel kunststof verwerkt.

Lees hier meer