Met gepaste trots presenteren wij een nieuw merk in ons merkengamma; Milacron Ferromatik! Dit prachtige, indmiddels Duits/Amerikaanse merk, is een tijd afwezig geweest in de Benelux. Plastima herintroduceert het merk in onze markt, met een duidelijke campagne; WE. ARE. BACK.

Ferromatik werd opgericht in 1956 in Malterdingen bij Freiburg, Duitsland. De welbekende machinefabrikant levert momenteel volledig elektrische, hydraulische en servo-spuitgietmachines, evenals een uitgebreid service- en aftermarket-portfolio. De expertise van Ferromatik uit zich in spuitgieten, co-injectie, lagedrukspuitgieten en procesbeheersing.

Ferromatik op de Kunststoffenbeurs 2022

Tijdens de Kunststoffenbeurs 2022 in de Brabanthallen, Den Bosch zal Ferromatik aanwezig zijn met een nieuwe, vol-elektrische 50 tons spuitgietmachine, de eQ-50. Graag demonstreren we u alle ins- and outs van deze energiezuinige machine. Ons team van Ferromatik-specialisten staat paraat om u meer informatie te geven over deze bewezen technologie.

De Ferromatik eQ-50 wordt geshowcased op de stand van Plastima (stand nr. #135). Uiteraard nodigen Plastima & Ferromatik u van harte uit om dit nieuwe model met eigen ogen te komen bewonderen. Bovendien is deze machine ook direct vanaf de beurs beschikbaar voor verkoop! Spreekt u ons team erop aan, dan doen wij u een goed voorstel.