Skip to content

Blaasfolie

Extrusie

Plastima-beeldmerk

Gerelateerd aan folie extrusie:

MENU

Bij blaasfolie is vormgeving de interactie van matrijsopening, uitvoersnelheid, opblaasverhouding en opwikkelsnelheid van belang. De matrijsopening wordt gefixeerd door het matrijsinzetstuk en de opblaasverhouding wordt bepaald door de productbehoeften. Sommige matrijzen hebben automatische aanpassingen. De interne luchtdruk moet ook stabiel worden gehouden om een uniforme dikte te garanderen. 

Blaasfolie

Plastima heeft veel ervaring en kennis van blaasfolie en vertegenwoordigt enkele topfabrikanten. Zodoende kunnen wij uw proces altijd voorzien van goed advies en machines die aansluiten bij de wensen. Wij kunnen dus een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige machines leveren voor blaasfolie-processen.

Plastima-Collin

Voor de specialisatie folie extrusie werkt Plastima exclusief samen met het gerenommeerde bedrijf Collin Lab & Pilot Solutions. Collin is al sinds de oprichting de benchmark op gebied van apparatuur voor laboratoria en pilot omgevingen. Door zich te focussen op uiterste kwaliteit en duurzaamheid biedt Collin de beste oplossingen voor de ontwikkeling van kunststoffen. 

Sinds 1972 werkt Plastima succesvol samen met de gerenommeerde onderneming Collin Lab & Pilot Solutions. De Bayerische machinefabrikant COLLIN is gespecialiseerd in het ontwikkelen van apparatuur voor kunststof ontwikkeling en richt zich op systemen voor laboratoria en pilot-omgevingen. COLLIN staat bekend om de zeer hoogwaardige, modulaire systemen die garant staan voor de beste kwaliteit, precisie en uiterste reproducability en traceability.

Op gebied van blaasfolie extrusie biedt Collin turn-key oplossingen voor het extruderen van folies binnen een bereik van 200 en 800mm lay-flat breede. 

  • Tot 13 individuele lagen.
  • Breed assortiment aan blaasfoliekoppen beschikbaar.
Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over folie extrusie