Skip to content

Granulering

Extrusie

Plastima-beeldmerk

Plastima heeft veel ervaring en kennis van granuleren. Zodoende kunnen wij de klant altijd voorzien van goed advies en machines die aansluiten bij de wensen. Wij kunnen losse machines leveren, maar ook complete extrusielijnen met navolgapparatuur en benodigde randapparatuur.

Granulering

Plastima werkt exclusief samen met Nordson BKG & Tecnova. Deze partners voorzien in onderwater granuleren en waterring granuleren. Wij kunnen dus een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige machines leveren voor uw granuleerlijn.

Granulering bij Plastima:

Plastima_Tecnova_Small_Machinery_Logo.webarchive

Tecnova is opgericht in 1983 in Oleggio, Italie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van extrusielijnen voor kunststofrecycling, zowel in-house als industrieel afval. Het kan oplossingen bieden voor alle belangrijke thermoplastische materialen, in alle vormen die ze voorkomen: film, maalgoed, vezels, schuim, enz. 

Door de jaren heen hebben de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de eenvoud van gebruik en onderhoud van Tecnova’s machines ons in staat gesteld om een wereldwijde referentie te worden met meer dan 3.000 geïnstalleerde recyclingsystemen over de hele wereld. De behoeften en verzoeken van de klant zijn altijd hun prioriteit geweest, elke lijn is op maat gemaakt om maximale resultaten en tevredenheid te bereiken.

Elk detail van Tecnova’s machines wordt intern vervaardigd met behulp van de allernieuwste technologie, materialen en personeel om maximale kwaliteit, productiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Voor uw recycling-vragen of -apparatuur bent u bij Plastima aan het goede adres.

Nordson BKG ontwerpt en vervaardigt gedifferentieerde producten die worden gebruikt voor het doseren van lijmen, coatings, kitten, biomaterialen en andere materialen; voor vloeistofbeheer; voor test en inspectie; en voor UV-uitharding en plasma-oppervlaktebehandeling. We ondersteunen onze producten met applicatie-expertise en directe wereldwijde verkoop en service. 

Nordson bedient talrijke niet-duurzame, duurzame en technologische eindmarkten voor consumenten, waaronder verpakkingen, nonwovens, elektronica, medische apparatuur, energie, transport, constructie en algemene productassemblage en -afwerking. Opgericht in 1954 en met het hoofdkantoor in Westlake, Ohio, VS, hebben ze vestigingen en ondersteunende kantoren in meer dan 35 landen. 

Plastima is al ruim 20 jaar partner exclusief partner van Nordson BKG in de Benelux.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL