Skip to content

Infrarood drogers

Overige Processen

Plastima-beeldmerk

Plastima verzorgt niet alleen een benodigd plan voor uw lijn, maar ook over de installatie ontfermt Plastima zich. Ook voor onderhoud aan uw machines kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor service- & onderhoudsvragen!

Infrarood drogers

Plastima weet als geen ander dat de mengtechniek in de kunststofindustrie moet voldoen aan bijzonder strenge eisen. Door het enorme aanbod en de verscheidenheid aan materialen en toepassingen zijn er altijd nieuwe mengtaken te realiseren of recepten te optimaliseren. Een succesvol eindproduct hangt af van een optimaal mengresultaat. Wij werken op exclusieve basis samen met het gerenommeerde merk Kreyenborg. Dit merk heeft de hoogste standaarden binnen de industrie.

In 1954 is de firma Kreyenborg begonnen met het bouwen van mengers voor de landbouwindustrie. Tijdens de opkomst van de kunststoffen heeft Kreyenborg de ervaring van de landbouw meegenomen naar de bouw van mengers voor de kunststoffen. De mengers van Kreyenborg onderscheiden zich door korte mengtijden, uiterst robuuste uitvoeringen die volledig in de eigen fabriek te Münster geproduceerd worden.

Periferie apparatuur, zoals big bag losstations, voedingsschroeven naar de menger en het transporteren van het homogene mengsel naar een big bag station, wordt eveneens in-house gebouwd. Alles uit 1 hand, “Made in Germany“.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL