Skip to content

2K componenten

2K componenten

2K spuitgieten: een product spuitgieten met twee verschillende kunststof materialen of kleuren: efficiënt en economisch. Voorbeelden van 2K spuitgieten zijn producten gemaakt van een harde kunststof met een 2e zachte kunststof rand die dient als afdichting (bijvoorbeeld een dekselafdichting). Met de 2K spuitgiettechniek worden er twee complete producten in twee stappen geproduceerd. Bekende voorbeelden zijn: fietsstuurgrepen, tandenborstels met een harde handgreep en een zachte handgreep, bedieningsknoppen, antislip toepassingen etc.

Plastima is exclusief dealer van Dr. Boy in de Benelux. Dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent als het om 2K spuitgietcomponenten gaat. Het voordeel bij Plastima, is dat er geen volledige 2K spuitgiet productielijn opgezet hoeft te worden. U verwisselt de 2K spuitgiet-componenten wanneer u wilt overschakelen op een regulier spuitgiet-proces. Dit is vele malen efficiënter en economischer!

Plastima levert exclusief 2K componenten van Dr. Boy. Deze premium-machines worden in Duitsland gefabriceerd. Hier werken Dr. Boy en Plastima Breda bv nauw samen om zo de juiste, op maat gemaakte machine voor uw productielijn te kunnen leveren.


Plastima voorziet u in een service- & salespartner voor de exclusieve verkoop van spuitgietmachines van Dr. Boy in de Benelux. Voor onderhoud aan uw Dr. Boy Machine bent u ook bij Plastima Breda bv op het juiste adres.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Dr. BOY