Skip to content

Horizontale spuitgietmachines

Spuitgieten

Plastima-beeldmerk

Plastima is dé partner als het op horizontale spuitgiet-machines aankomt. Wij verzorgen niet alleen een benodigd plan voor uw lijn, maar ook over de installatie ontfermt Plastima Breda bv zich. Ook voor onderhoud aan uw spuitgiet-machine kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor service- & onderhoudsvragen!

Horizontale spuitgietmachines

Horizontale spuitgietmachines zijn de meest gebruikte spuitgietmachines in de markt. De horizontale spuitgietmachines van Dr. Boy bieden uiterst betrouwbare en nauwkeurige productie in combinatie met zeer eenvoudige besturing. Door molariteit kunnen de machines flexibel en veelzijdig worden ingezet.

Plastima levert exclusief horizontale spuitgietmachines van Dr. Boy. Deze premium-machines worden in Duitsland gefabriceerd. Hier werken Dr. Boy en Plastima Breda bv nauw samen om zo de juiste, op maat gemaakte machine voor uw productielijn te kunnen leveren.


Plastima voorziet u in een service- & salespartner voor de exclusieve verkoop van spuitgietmachines van Dr. Boy in de Benelux. Voor onderhoud aan uw Dr. Boy Machine bent u ook bij Plastima Breda bv op het juiste adres.

Downloads

Brochure BOY XXS

Brochure BOY XS

Brochure BOY XS-V

Brochure BOY 22A PRO

Brochure BOY 25E

Brochure BOY 35E

Brochure BOY 50E

Brochure BOY 60E

Brochure BOY 80E

Brochure BOY 100E

Brochure BOY 125E

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Dr. BOY