Skip to content

Verticale spuitgietmachines

Verticale spuitgietmachines

Matrijzen voor spuitgietmachines kunnen in horizontale of verticale positie worden bevestigd. De meeste machines zijn horizontaal georiënteerd, maar verticale spuitgietmachines worden gebruikt in sommige nichetoepassingen zoals insertmolding, het voordeel is dat hier minder druk op uitgeoefend kan worden, waardoor de machine kan profiteren van de zwaartekracht. Plastima levert exclusief Verticale Spuitgietmachines van Dr. Boy. Deze premium-machines worden in Duitsland gefabriceerd. Hier werken Dr. Boy en Plastima nauw samen om zo de juiste, op maat gemaakte machine voor uw productielijn te kunnen leveren.

Plastima levert exclusief verticale spuitgietmachines van Dr. Boy. Deze premium-machines worden in Duitsland gefabriceerd. Hier werken Dr. Boy en Plastima Breda bv nauw samen om zo de juiste, op maat gemaakte machine voor uw productielijn te kunnen leveren.


Plastima voorziet u in een service- & salespartner voor de exclusieve verkoop van spuitgietmachines van Dr. Boy in de Benelux. Voor onderhoud aan uw Dr. Boy Machine bent u ook bij Plastima Breda bv op het juiste adres.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Dr. BOY