Skip to content

Verticale spuitgietmachines

Spuitgieten

Plastima is dé partner als het op verticale spuitgiet-machines aankomt. Wij verzorgen niet alleen een benodigd plan voor uw lijn, maar ook over de installatie ontfermt Plastima Breda bv zich. Ook voor onderhoud aan uw spuitgiet-machine kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor service- & onderhoudsvragen!

Verticale spuitgietmachines

Terwijl horizontale spuitgiet-machines de eerste in hun soort waren die de standaard werden in productie, kunnen verticale spuitgiet-machines voor bepaalde toepassingen een duurzamere manier van vormen zijn en veel fabrikanten maken nu gebruik van hun vele voordelen.

Matrijzen voor spuitgietmachines kunnen in horizontale of verticale positie worden bevestigd. De meeste machines zijn horizontaal georiënteerd, maar verticale spuitgietmachines worden gebruikt in sommige niche-toepassingen zoals insertmolding, het voordeel is dat hier minder druk op uitgeoefend kan worden, waardoor de machine kan profiteren van de zwaartekracht.

  • Een compact design, met kleine footprint
  • Een zwevend, tweeplaten sluitsysteem
  • Een Servo-hydraulisch aandrijfsysteem
  • De allernieuwste besturingstechnieken

Sinds 2012 is Plastima Breda bv exclusief dealer voor de Benelux en daartoe is de businessunit “BOY Benelux” opgericht, met een eigen sales & serviceteam van acht medewerkers werkzaam in Breda, Nederland.

Plastima levert exclusief verticale spuitgietmachines van Dr. Boy. Deze premium-machines worden in Duitsland gefabriceerd. Hier werken Dr. Boy en Plastima Breda bv nauw samen om zo de juiste, op maat gemaakte machine voor uw productielijn te kunnen leveren.


Plastima voorziet u in een service- & salespartner voor de exclusieve verkoop van spuitgietmachines van Dr. Boy in de Benelux. Voor onderhoud aan uw Dr. Boy Machine bent u ook bij Plastima Breda bv op het juiste adres.

Downloads

Brochure BOY XS-V

Brochure BOY 25E VV

Brochure BOY 35E VV

Brochure BOY 55E VV

Brochure BOY 60E VV

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Dr. BOY