1. Plastima nieuws
  2. »
  3. De kunststoffenbeurs 2021 komt eraan

De Kunststoffenbeurs 2021 komt eraan

De Kunststoffenbeurs is de ontmoetingsplaats voor de hele keten in de Benelux. Een wereld zonder kunststoffen is bijna ondenkbaar. Dankzij de vele mogelijkheden en toepassingsgebieden rollen er wereldwijd dagelijks miljoenen kunststofproducten van de productielijnen. Van dagelijkse consumentenproducten en (voedsel)verpakkingen tot onderdelen voor machines en auto's, in vrijwel elk product wordt kunststof toegepast.

 

Ontmoet in korte tijd belangrijke spelers uit de kunststof- en rubberindustrie en ontdek de nieuwste ontwikkelingen en zakelijke mogelijkheden. Plastima is uiteraard goed vertegenwoordigt op deze beurs met twee stands!

Ontwikkelingen volgen elkaar snel op, net als nieuwe optimalisatiemethoden voor bijvoorbeeld spuitgieten, matrijs- en machinebouw. Bovendien bieden innovaties als 3D-printen, waardoor steeds meer soorten kunststof kunnen worden gebruikt, nieuwe perspectieven. Bijvoorbeeld bij het maken van spuitgietmatrijzen, prototypes en als productiemethode voor series. Op de Kunststoffenbeurs ontmoet u snel belangrijke spelers uit de kunststof- en rubberindustrie. Ook vindt u er een compleet overzicht van nieuwe materialen, machines en machinebouw, kostprijsverlaging, optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en smart industry.