1. Plastima nieuws
  2. »
  3. Verbeter uw kwaliteit met inoex

Kwaliteitsbewaking 2.0: iNOEX verlegt grenzen

    In deze blog gaan we het hebben over een innovatieve technologie die uw kwaliteitscontrole zal transformeren: de radar-technologie van iNOEX, heeft een reeks geavanceerde oplossingen geïntroduceerd om de efficiëntie en nauwkeurigheid in de kunststofproductie te verbeteren.

Deze technologieën,  de WARP GAUGE en WARP PORTABLE, bieden een benadering voor het meten van de dikte van kunststofproducten. Lees verder om te ontdekken hoe deze innovaties uw kwaliteitscontrole naar een hoger niveau kunnen tillen.

 
 
Revolutionaire benadering van kwaliteitscontrole

Radartechnologie biedt een revolutionaire benadering van kwaliteitscontrole in kunststofproductieprocessen. U kunt de dikte van uw kunststof producten scannen met behulp van radar, bijvoorbeeld met kinematica zoals een robot, lineaire of roterende asondersteuning. Deze technologie maakt gebruik van elektromagnetische golven om door materialen heen te dringen en nauwkeurige metingen uit te voeren, zodat elk product aan strenge kwaliteitsnormen voldoet.

 

WARP_GAUGE_PHOTO_2

 

 

Precisie en real-time monitoring

Met een precisie tot 30 micron en realtime bewaking tot 8 hertz zorgt de WARP GAUGE van iNOEX ervoor dat uw productie voldoet aan de hoogste kwaliteits- en efficiëntienormen. Dit precisieniveau is cruciaal voor industrieën waar zelfs de kleinste afwijking in dikte tot aanzienlijke prestatieproblemen kan leiden. De realtime bewakingsmogelijkheden zorgen voor onmiddellijke feedback en aanpassingen, waardoor verspilling wordt beperkt en de algehele productie-efficiëntie toeneemt. 

INOEX_WARP_PORTABLE_

De WARP PORTABLE

 

Handzaam gemak

Het handheld apparaat, WARP PORTABLE, maakt handmatige diktemetingen mogelijk. Deze draagbare oplossing is perfect voor inspecties en kwaliteitscontroles ter plaatse en biedt dezelfde hoge mate van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid als zijn stationaire tegenhanger. Het is licht van gewicht, eenvoudig te gebruiken en kan in verschillende omgevingen worden ingezet, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor kwaliteitscontrolepersoneel.

 

WARP_GAUGE_RADAR_TECHNOLOGY

Een visualisatie van een radarmeting


Belangrijkste voordelen van iNOEX WARP

  • Automatisering: Verminder de afhankelijkheid van handmatige kwaliteitscontroles en verhoog uw operationele efficiëntie.
  • Veiligheid en naleving: Radartechnologie is niet-ioniserend, waardoor veilig gebruik zonder strenge veiligheidseisen mogelijk is.
  • Flexibiliteit: Of het nu in het lab of inline is, radartechnologie biedt veelzijdigheid, gebruiksgemak en is geschikt voor zowel warme als koude metingen.
  • Verbeterde duurzaamheid: Minimaliseer materiaal- en energieverbruik door optimaal gebruik van hulpbronnen met nauwkeurige wanddiktemetingen.

 

WARP_PORTABLE_iNOEX_PHOTO

Een afbeelding van de WARP PORTABLE

Ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen, van eenvoudige geometrieën van waterstofdrukvaten en industriële vaten tot speciale en complex gevormde producten, iNOEX-oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren in uw bestaande processen. Of u nu grootschalige productie beheert of gedetailleerde analyse van componenten nodig hebt, de iNOEX-radartechnologie past zich aan uw specifieke eisen aan.

Ontdek de toekomst van kwaliteitscontrol voor uzelf

Wij nodigen u uit om kosteloos te ontdekken hoe de radartechnologie van iNOEX een revolutie in uw bedrijfsvoering kan veroorzaken. U krijgt een demonstratie in het Plastima Demo Centre in Breda. Tijdens deze demonstratie ziet u uit eerste hand hoe de technologie werkt en hoe het kan worden toegepast op uw specifieke productiebehoeften. Onze experts staan klaar om vragen te beantwoorden en gedetailleerde informatie te geven over hoe u uw processen kunt optimaliseren met behulp van radartechnologie.

 

WAPR_PORTABLE_CLOSEUP

Close-up van de WARP PORTABLE

 

 

 

Plan_A_Demo_&_Logo_3

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gedetailleerde demonstratie of om te bespreken hoe we onze oplossingen kunnen afstemmen op uw unieke vereisten. Ons team staat klaar om u te helpen de voordelen van radartechnologie te ontdekken en de beste oplossingen te vinden voor uw uitdagingen op het gebied van kwaliteitscontrole.

 

 

 

 

Heeft u vragen over de iNOEX WARP Series?