1. Service

Uw servicepartner

Bij Plastima weten we dat het cruciaal is om uw machines goed te onderhouden. Op deze manier kunt u kwaliteit garanderen én stilstand minimaliseren. Onderhoud afnemen bij Plastima kan in de vorm die voor u het meest prettig is; we kunnen op afroepbasis probleemoplossing uitvoeren, ook periodiek onderhoud kunt u op afroepbasis afnemen. Tot slot is er het Plastima servicecontract, interessant om het maximale uit uw machine te halen!

Plastima_Service_Bus_klein

Periodiek onderhoud

Om de continuïteit van uw machinepark te kunnen waarborgen, is periodiek onderhoud aan de machines een absolute vereiste. Plastima beschikt over de checklistst voor alle machines van BOY, Ferromatik, Hermann Ultraschall en WEBER.  Preventief periodiek onderhoud vermindert de kans op uitval van machines en onvoorziene kosten in de toekomst!

foto-beursvloer-11

Service

Plastima levert deskundig advies omtrent service voor uw kunststofverwerkende machines. Wij bieden complete ondersteuning aan op preventief-, periodiek- en incidenteel onderhoud. Onze service voorziet u van een gespecificeerde engineer die alle kennis en know-how heeft van het desbetreffende merk en machine.

Door service aan te bieden, kunnen wij onze klanten vanaf de aanschaf van de machine ondersteunen met onderhoud, reservedelen en technische vraagstukken. Plastima wil dit, met als uiteindelijk doel, inzetten om zo een langdurige, duurzame relatie met uw onderneming op te bouwen.

Plastima_Contact

Ruim assortiment

BOY Benelux beschikt over een eigen magazijn waarin wij voor geïnstalleerde BOY machines altijd relevante onderdelen op voorraad houden. Wij kunnen u snel voorzien van onderdelen en kunnen zo de machinale downtime minimaliseren.

 

Plastima_Service_Bus_detail_klein

Adresgegevens

Neem contact op voor service

Onderhoud specialist

Onze ervaring, zeer brede assortiment en ruime kennis maakt dat wij, binnen de kunststofverwerkende industrie, één van de weinige bedrijven zijn die zich specialist mag noemen op het gebied van zowel service als onderhoud.

Plastima_Service_team