1. Service

Uw servicepartner

Bij Plastima weten we dat het cruciaal is om uw machines goed te onderhouden. Op deze manier kunt u kwaliteit garanderen én stilstand minimaliseren. Onderhoud afnemen bij Plastima kan in de vorm die voor u het meest prettig is; we kunnen op afroepbasis probleemoplossing uitvoeren, ook periodiek onderhoud kunt u op afroepbasis afnemen. Tot slot is er het Plastima servicecontract, interessant om het maximale uit uw machine te halen!

Plastima_Service_Bus_klein

Gewoon een vraag, of kom je er niet uit?

Start een WhatsApp-gesprek met het serviceteam van Plastima. Hier kun je al je vragen, foto’s en bevindingen met ons delen. 

WE ARE HERE FOR YOU.
Plastima_Service_Team_Help-1536x1432

Periodiek onderhoud

Plastima weet dat het preventief onderhouden van uw machines een absoluut vereiste is. We hebben checklists voor alle BOY en Collin machines, we kalibreren de machine (als u dit relevant vindt) en we houden de planning bij voor het gewenste onderhoudsinterval!

Een servicecontract is niet voor iedereen de uitkomst. Wilt u toch periodiek onderhoud afnemen en dit één maand van tevoren vastleggen? Dan kunt u nu profiteren van financiële voordelen.

foto-beursvloer-11

Service

In 2012 heeft Plastima Breda haar service afdeling opgericht en die is inmiddels uitgegroeid tot een team van twee gedreven en geschoolde service engineers, ondersteund door een ervaren service manager. 

Voorzien van de juiste gereedschappen en up-to-date kennis van onze apparatuur, staan zij te allen tijde klaar om u bij uw problemen te ondersteunen. 

Met onze service afdeling kunnen wij al onze klanten in de gehele Benelux voorzien van service en onderhoud.

Plastima_Contact

Ruim assortiment

Wij beschikken over ons eigen magazijn en hebben voor ons huis BOY Benelux altijd veel onderdelen op voorraad.

Naast service en onderhoud hebben wij als gecertificeerd service partner van de firma COLLIN Lab & Pilot Solutions GmbH, beschikking over gekalibreerde apparatuur om uw apparatuur te certificeren.

Plastima_Service_Bus_detail_klein

Adresgegevens

Neem contact op voor service

Onderhoud specialist

Onze ervaring, zeer brede assortiment en ruime kennis maakt dat wij, binnen de kunststofverwerkende industrie, één van de weinige bedrijven zijn die zich specialist mag noemen op het gebied van zowel service als onderhoud.

Plastima_Service_team