1. Het bedrijf
Over ons

Het bedrijf

Plastima Breda BV werd in 1954 opgericht en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de kunststofverwerkende industrie. Wij voeren al bijna 70 jaar met passie een onderneming waarin drie generaties werkzaam zijn. Een mooie historie waar we trots op zijn. 

Het Team

Een enthousiast team en een eigen service afdeling staan garant voor een gedegen advies en een adequate afwikkeling van uw projecten.

Voor elk specialisme hebben wij een specialist aanwezig!

Plastima_Teamfoto_2021_Small-1024x683

Wij brengen het samen

Met meer dan 20 toonaangevende merken onder één dak.

Naamloos-1-1-2048x442

Onze successtory's

Succes maak je samen, nooit alleen.

Sales

Wij vertegenwoordigen 20 gerenommeerde producenten, zoals COLLIN Lab & Pilot Solutions, WEBER, Leistritz, Kreyenborg en Somos, en zijn sinds 2012 dealer van Boy Benelux.

Met dit ruime assortiment A-merken leveren wij machines en aanverwante producten aan de kunststofverwerkende industrie, waarbij wij gespecialiseerd zijn in extrusie, spuitgieten, recycling, R&D en overige processen, zoals koeling en laserlassen.

Naast deze A-merken zit onze extra waarde in het team van ervaren productspecialisten die geregeld worden bijgeschoold, zodat zij het hoge kennisniveau kunnen behouden en u nog beter van dienst kunnen zijn.

DSC_0065-scaled

Service

In 2012 heeft Plastima Breda haar service afdeling opgericht en die is inmiddels uitgegroeid tot een team van twee gedreven en geschoolde service engineers, ondersteund door een ervaren service manager. 

Voorzien van de juiste gereedschappen en up-to-date kennis van onze apparatuur, staan zij te allen tijde klaar om u bij uw problemen te ondersteunen. 

Met onze service afdeling kunnen wij al onze klanten in de gehele Benelux voorzien van service en onderhoud.

Wij beschikken over ons eigen magazijn en hebben voor ons huis BOY Benelux altijd veel onderdelen op voorraad.

Naast service en onderhoud hebben wij als gecertificeerd service partner van de firma COLLIN Lab & Pilot Solutions GmbH, beschikking over gekalibreerde apparatuur om uw apparatuur te certificeren.

Plastima_Service_Bus_detail_klein

Specialist

Onze ervaring, zeer brede assortiment en ruime kennis maakt dat wij, binnen de kunststofverwerkende industrie, één van de weinige bedrijven zijn die zich specialist mag noemen op het gebied van zowel extrusie, spuitgieten en recycling.

webringittogether