Extrusie

  1. Markten
  2. »
  3. Extrusie

Extrusie is de meest voorkomende techniek binnen de kunststofverwerkende industrie. Grondstof in de vorm van granulaat, poeder, maalgoed of andere vormen wordt toegevoerd aan de schroef of schroeven, waarmee het vervolgens door warmte en dispersie wordt opgesmolten en door een extrusiekop of matrijs wordt geforceerd. Buizen, profielen, folies en 3D-filamenten zijn algemeen bekende producten die worden gefabriceerd door middel van extrusie.

Plastima is al sinds 1972 uw partner op gebied van extrusie. Door de brede expertise en het uitgebreide assortiment aan premium leveranciers, zijn wij in staat om u vanaf product development tot het uitleveren van een complete productielijn, te assisteren. Ook na de levering van de machines bieden wij u technische ondersteuning en service vanuit ons kantoor in Breda.

Als exclusief partner van onder andere Collin Lab & Pilot Solutions GmbH, Hans Weber Maschinenfabrik GmbH en Bernhard Ide GmbH staan wij u graag ter beschikking voor op maat gemaakt advies.

Plastima_Extrusion_Icon_Spuitgieten_2
checkmark-blue
Jarenlange ervaring
Al sinds 1954 de grootste speler in de BENELUX.
checkmark-blue
De beste merken
Meer dan twintig toonaangevende fabrikanten
checkmark-blue
Transparantie
Eerlijkheid en transparantie staat bij ons centraal
checkmark-blue
Betrouwbaar
Een team dat altijd voor u klaar staat, door dik en dun.

Over ons

Waarom Plastima uw partner is

  • csm_weber_slider_extrusion_0d54fd379e
  • Plastima_Extrusion_Collin_Machine_Extrusie-p7vg8xe2mydcbj650ibfeuvxrrwchkiqz8axlh9h1u

Neem contact met ons op over extrusie