Recycling

  1. Markten
  2. »
  3. Recycling

Met meer dan 30 jaar ervaring is Plastima is dé partner als het op recycling aankomt. Wij verzorgen een benodigd plan voor uw lijn en adviseren de beste oplossing voor uw toepassing. Door de brede expertise en het uitgebreide assortiment aan premium leveranciers, zijn wij in staat om u vanaf product development tot het uitleveren van een complete productielijn, te assisteren. Ook na de levering van de machines bieden wij u technische ondersteuning en service vanuit ons kantoor in Breda.

Als exclusief partner van onder andere AMIS Zerma, Tecnova, Nordson BKG & Kreyenborg, staan wij u graag ter beschikking voor op maat gemaakt advies.Met meer dan 30 jaar ervaring is Plastima is dé partner als het op recycling aankomt. Wij verzorgen een benodigd plan voor uw lijn en adviseren de beste oplossing voor uw toepassing.

Recycling is een belangrijk aspect van de kunststofindustrie, waarbij kunststofafval wordt omgezet in nieuwe producten. Recycling kan helpen om de hoeveelheid kunststofafval die op stortplaatsen of in het milieu terechtkomt te verminderen, natuurlijke hulpbronnen te behouden en de koolstofvoetafdruk van de industrie te verkleinen.

gebruikte plastic recycling machine
checkmark-blue
Jarenlange ervaring
Al sinds 1954 de grootste speler in de BENELUX.
checkmark-blue
De beste merken
Meer dan twintig toonaangevende fabrikanten
checkmark-blue
Transparantie
Eerlijkheid en transparantie staat bij ons centraal
checkmark-blue
Betrouwbaar
Een team dat altijd voor u klaar staat, door dik en dun.

Over ons

Waarom Plastima uw partner is

  • zerma-gsh-350-500-maschine-1

Neem contact met ons op over recycling