1. Plastima nieuws
  2. »
  3. Nieuwe software van dr boy

Nieuwe software van Dr. Boy

De software Moulding Assist is een nieuwe stap in de digitalisering van spuitgietmachines. Met deze intelligente assistent kunnen spuitgietfouten worden gesignaleerd. De digitale assistent biedt de gebruiker oplossingen om spuitgietfouten direct aan de spuitgietmachine te elimineren.

Schermafbeelding-2021-10-18-om-08.59.32-300x289

De bijbehorende instellingspagina's van de Procan ALPHA ® 4 machinebesturing worden vrijwel direct weergegeven om het oplossen van problemen voor de gebruiker te vergemakkelijken. Wanneer opnieuw perfecte onderdelen worden geproduceerd, neemt het intelligente softwaresysteem de succesvolle strategie over en past het automatisch toekomstige oplossingsvoorstellen aan.

De BOY software Molding Assist kan direct in de machinebesturing Procan ALPHA ® 4, via een gateway of op elk mobiel eindapparaat via een internetbrowser worden weergegeven. Op de Fakuma werd voor het eerst een speciaal ontwikkeld koelwaterdistributiesysteem met elektronische debietregistratie gepresenteerd.

Translated with DeepL

Schermafbeelding-2021-10-18-om-08.59.39


Het ingestelde debiet wordt digitaal geregistreerd en weergegeven op het controledisplay. Doeldebiet en toleranties kunnen worden ingesteld, weergegeven en bewaakt. Natuurlijk slaat de Procan ALPHA ® 4 de bijbehorende procesgegevens en instellingsparameters op voor procesdocumentatie

en kan worden gebruikt als instelspecificaties voor een nieuwe matrijsinstallatie. BOY is van plan deze functionaliteit standaard toe te passen op al zijn spuitgietmachines met Procan ALPHA ® 4 besturing.

Naast het debiet is optioneel ook een temperatuurweergave met procesgegevensbewaking beschikbaar. Op de Fakuma konden bezoekers het digitale proces leren kennen en uitproberen.

BOY_50E