Soorten lastechnieken bij Plastima:

Lastechniek

  1. Markten
  2. »
  3. Lastechniek

De kunststofindustrie gebruikt verschillende lastechnieken om kunststofonderdelen aan elkaar te verbinden, afhankelijk van de eisen van de toepassing. Enkele van de meest gebruikte lastechnieken in de kunststofindustrie zijn:

Ultrasoon lassen: Ultrasoon lassen maakt gebruik van hoogfrequente ultrasone trillingen om kunststof onderdelen te smelten en aan elkaar te hechten. Deze methode is snel, betrouwbaar en produceert lassen van hoge kwaliteit, waardoor ze populair is in de automobiel-, medische en elektronica-industrie.

Laserlassen: Laserlassen maakt gebruik van een hoogenergetische laserstraal om kunststof onderdelen te smelten en samen te smelten. Deze methode is nauwkeurig, produceert lassen van hoge kwaliteit en kan worden gebruikt voor complexe onderdelen. Het wordt vaak gebruikt in de luchtvaart-, medische en auto-industrie.

In het algemeen hangt de keuze van de lastechniek af van de eisen van de toepassing, waaronder de grootte en vorm van de te verbinden onderdelen, de gebruikte materialen en de gewenste sterkte en kwaliteit van de las.

Welding_Technique_Plastima
checkmark-blue
Jarenlange ervaring
Al sinds 1954 de grootste speler in de BENELUX.
checkmark-blue
De beste merken
Meer dan twintig toonaangevende fabrikanten
checkmark-blue
Transparantie
Eerlijkheid en transparantie staat bij ons centraal
checkmark-blue
Betrouwbaar
Een team dat altijd voor u klaar staat, door dik en dun.

Over ons

Waarom Plastima uw partner is

  • csm_1x1_MPW_BT_88a24c2d28
  • csm_1x1_HiQ_DIALOG_3f1c6315ac

Neem contact met ons op over Lastechniek