1. Plastima nieuws
  2. »
  3. Energie besparen met oni

Energie besparen met ONI!

 

Plastima_ONI_Logo

ONI Wärmetrafo GmbH is een Duits familiebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor energie-efficiënte proceskoeling binnen de kunststoffen- en metaalindustrie. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling, productie en implementatie van koelsystemen, warmteterugwinning, ventilatie en optimale procestemperatuur regulatie.

ONI_Blog_Plastima_1

 

ONI biedt een breed scala aan producten en diensten op maat van verschillende industrieën, waaronder de automobiel-, chemische, farmaceutische en voedselverwerkende industrie. Hun oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van het energieverbruik, het verlagen van de bedrijfskosten en het minimaliseren van de gevolgen voor het milieu.

 

De Expertise

ONI begrijpt dat elke industrie en toepassing unieke energiebesparingsbehoeften heeft. Ze werken nauw samen met hun klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Door rekening te houden met factoren als warmtebelasting, temperatuurvereisten en procesomstandigheden kan ONI zeer efficiënte en energiebesparende oplossingen bieden die zijn geoptimaliseerd voor de activiteiten van elke klant.

ONI_Blog_Plastima_5

Naast hun productaanbod biedt ONI energie-audits, adviesdiensten en engineering services aan. Hun team van deskundigen beoordeelt de energieverbruikspatronen van bedrijven en identificeert gebieden die voor verbetering vatbaar zijn. Door uitgebreide energie-audits uit te voeren en aanbevelingen op maat te doen, helpt ONI-bedrijven hun energieverbruik te optimaliseren, afval te verminderen en energiebesparende maatregelen te implementeren.


ONI_Blog_Plastima_3

Door de focus van ONI op warmteterugwinning, efficiënte koelsystemen, maatwerk en energieadvies kunnen bedrijven aanzienlijke energiebesparingen realiseren. Door ONI’s oplossingen te implementeren, kunnen bedrijven hun energie-efficiëntie verbeteren, hun bedrijfskosten verlagen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Plastima heeft een jarenlange samenwerking met dit prachtige bedrijf en helpt u graag met het bekijken welke besparingen uw onderneming kan realiseren met ONI.


Plastima_ONI_Headquarters

Warmteterugwinning

Een belangrijk expertisegebied van ONI zijn systemen voor warmteterugwinning. Deze systemen vangen restwarmte die tijdens industriële koelprocessen ontstaat op en hergebruiken deze, waardoor bedrijven hun energieverbruik en koolstofvoetafdruk aanzienlijk kunnen verminderen. Door oplossingen voor warmteterugwinning te implementeren, kunnen bedrijven hun energie-efficiëntie en operationele duurzaamheid aantoonbaar verbeteren.

ONI staat bekend om haar focus op innovatie en geavanceerde techniek. Het bedrijf heeft ervaren ingenieurs en technici in dienst die nauw samenwerken met klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan hun unieke behoeften. ONI’s systemen zijn ontworpen om de warmteoverdracht te optimaliseren, drukverliezen te minimaliseren en een betrouwbare werking te garanderen, zelfs in veeleisende industriële omgevingen.

Plastima_ONI_Heat_Recovery