Skip to content

Standalone machines

Standalone machines

De PowerWeld machines van LPKF zijn “standalone” en in verschillende grootte te verkrijgen. De grootte van de systemen zijn in lijn met het spanbare oppervlakte van het product en de veelvoudigheid. Door het dual-clamp-systeem in combinatie met de scannershifter kunnen in de grotere systemen zelfs twee producten in één proces gelast worden zonder dat ingeleverd wordt op de traceability. 

 

Onze oplossingen:

  • PowerWeld 2×00 series, Compacte oplossing voor kleine/ middel grote producten
  • TwinWeld 3D 6000 serie, Gepatenteerd Hybride lassen maakt spanningsloos contouren voor complexe 3D   producten mogelijk.
  • PowerWeld 6600 serie, Economische serieproductie voor grotere componenten middels servo clamping technologie
  • PowerWeld 3D 8000 serie, Hoge performance en kwaliteit voor grote 3D kunststofdelen.

Tegenwoordig is plastic overal te vinden: in de schappen van supermarkten, in auto’s, in medische technologie, in de speelgoedindustrie, in de meubelindustrie, etc. In al deze gebieden worden plastic onderdelen met elkaar verbonden. Als dit proces bijzonder hoogwaardig, betrouwbaar en spanningsvrij moet zijn, dan is laserlassen van kunststof de universele procedure bij uitstek.

Hier komt LPKF om de hoek kijken. Met name in onze drie kernindustrieën – auto, medische technologie en consumentenelektronica – kennen we dit vakgebied als onze broekzak. We profiteren van onze kennis van de normen, voorschriften, eisen en uitdagingen in de verschillende industrieën door onze uitgebreide expertise op het gebied van laserplasticlassen gericht in te zetten.

Downloads

Brochure LPKF PowerWeld 2000

Brochure LPKF PowerWeld 6600

Brochure LPKF PowerWeld 8000

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over LPKF