Overige processen

  1. Markten
  2. »
  3. Overige processen

Naast extrusie, spuitgieten, recycling en R&D vindt u bij Plastima meer processen die uw productie kunnen ondersteunen van koeltechnieken, materiaalbehandelingen en inspecties; Plastima is uw premium partner op het gebied van overige processen in de kunststoffenindustrie. Wij werken al ruim 70 jaar samen met de best geselecteerde partners in de markt. Zo heeft u altijd het beste, meest efficiënte proces bij u in huis.

Koelen is een essentiële stap in de kunststofindustrie, omdat het helpt de vorm van kunststofonderdelen te stabiliseren nadat ze zijn gevormd. Koelen is nodig omdat kunststofonderdelen kunnen vervormen of kromtrekken als ze niet goed worden gekoeld, wat leidt tot problemen met de maatnauwkeurigheid en de prestaties van onderdelen.

Inspectie is een cruciaal proces in de kunststofindustrie, omdat het helpt garanderen dat kunststofonderdelen aan de vereiste kwaliteitsnormen voldoen en geen gebreken vertonen. Inspectie wordt uitgevoerd in verschillende stadia van het productieproces, onder meer tijdens het testen van grondstoffen, het gieten, de assemblage en het testen van het eindproduct. 

 
Plastima_OVerige_Processen_icon
checkmark-blue
Jarenlange ervaring
Al sinds 1954 de grootste speler in de BENELUX.
checkmark-blue
De beste merken
Meer dan twintig toonaangevende fabrikanten
checkmark-blue
Transparantie
Eerlijkheid en transparantie staat bij ons centraal
checkmark-blue
Betrouwbaar
Een team dat altijd voor u klaar staat, door dik en dun.

Over ons

Waarom Plastima uw partner is

  • warp_8

Neem contact met ons op