Skip to content

Inspectiesystemen

Inspectiesystemen

Fabrikanten van kunststoffen worden continu uitgedaagd om hun productopbrengsten te verhogen, kwaliteitsnormen te verbeteren en een defectvrij product aan de klant te leveren met behoud van hoge productiesnelheden. Bij Plastima willen wij deze uitdaging een stuk gemakkelijker maken; wij bieden de juiste apparatuur aan om uw inspectie juist en grondig uit te voeren. De voordelen zijn direct zichtbaar: verbeterde productkwaliteit, betere productiviteit, maximale opbrengsten, defectdetectie voorafgaand aan processen met toegevoegde waarde of verzending, en een vermindering van claims en klachten van klanten.

Dr. Schenk biedt ultrasnelle, nauwkeurige en betrouwbare optische inspectie- en meetoplossingen voor alle soorten basis- en geconverteerde kunststofmaterialen. Dr. Schenk heeft EasyInspect en EasyMeasure uitgevonden. EasyInspect onderzoekt 100% van het materiaaloppervlak op lokale defecten en EasyMeasure bewaakt continu de algemene eigenschappen, zoals uniformiteit of homogeniteit van de coating en fysische eigenschappen, zoals opaciteit of reflectie.

De oplossingen van Dr. Schenk worden gebruikt in meerdere toepassingen en markten, bijvoorbeeld bij batterijfilminspectie, brandstofcelinspectie, blaasfilminspectie, polarisatiefilminspectie, PCB-materiaalinspectie, beschermlaag, etiket- en tape-inspectie, OLED-inspectie, prepreg-inspectie, flexibel verpakkingsinspectie, glasfolie-inspectie en vele andere toepassingen

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op Dr. Schenk