Skip to content

Homogenisatie mengers

Extrusie

Plastima-beeldmerk

Plastima werkt exclusief samen met Kreyenborg. Wij verzorgen niet alleen een benodigd plan voor uw lijn, maar ook over de installatie ontfermt Plastima zich. Ook voor onderhoud aan uw spuitgiet-machine kunt u bij ons terecht. Daarnaast zijn wij bereikbaar voor service- & onderhoudsvragen!

Homogenisatie mengers

Bij homogenistatie mengen wordt het product door de centraal geplaatste mengschroef onderaan opgevangen en door de mengbuis naar boven getransporteerd. Bovenaan de schroef gooit een uitwerper het materiaal naar beneden en verspreidt het in fijne lagen over het volledige gedeelte van de mengbak. De beweging van de schroef bereikt het mengeffect door de bovengenoemde spreiding over het hele gebied en door het ongelijkmatig wegglijden van het materiaal in de kegel. Voor vragen rondom homogenisatie mengers, bent u bij Plastima Breda aan het goede adres.

In 1954 is de firma Kreyenborg begonnen met het bouwen van mengers voor de landbouwindustrie. Tijdens de opkomst van de kunststoffen heeft Kreyenborg de ervaring van de landbouw meegenomen naar de bouw van mengers voor de kunststoffen. De mengers van Kreyenborg onderscheiden zich door korte mengtijden, uiterst robuuste uitvoeringen die volledig in de eigen fabriek te Münster geproduceerd worden.

Periferie apparatuur, zoals big bag losstations, voedingsschroeven naar de menger en het transporteren van het homogene mengsel naar een big bag station, wordt eveneens in-house gebouwd. Alles uit 1 hand, “Made in Germany “.

Kreyenborg brochures

Kreyenborg Masterbatch Menger

Kreyenborg Universele Menger

Kreyenborg Menger SFM

Kreyenborg Transport- en Mengschroef

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op