Skip to content

Extrusie bij Plastima

Extrusie is de meest voorkomende techniek binnen de kunststofverwerkende industrie. Grondstof in de vorm van granulaat, poeder, maalgoed of andere vormen wordt toegevoerd aan de schroef of schroeven, waarmee het vervolgens door warmte en dispersie wordt opgesmolten en door een extrusiekop of matrijs wordt geforceerd. Buizen, profielen, folies en 3D-filamenten zijn algemeen bekende producten die worden gefabriceerd door middel van extrusie.

Plastima is al sinds 1972 uw partner op gebied van extrusie. Door de brede expertise en het uitgebreide assortiment aan premium leveranciers, zijn wij in staat om u vanaf product development tot het uitleveren van een complete productielijn, te assisteren. Ook na de levering van de machines bieden wij u technische ondersteuning en service vanuit ons kantoor in Breda.

Als exclusief partner van onder andere Collin Lab & Pilot Solutions GmbH, Hans Weber Maschinenfabrik GmbH en Bernhard Ide GmbH staan wij u graag ter beschikking voor op maat gemaakt advies.

Soorten extrusie bij Plastima:
Over ons

Waarom Plastima uw partner is.

Jarenlange ervaring

gespecialiseerd in meerdere extrusiemethoden.

De beste merken

Wij werken exclusief samen met gerenommeerde fabrikanten.

Plastima_Extrusion_Collin_Machine_Extrusie

Betrouwbaar

Een team van veertien mensen dat voor u klaar staat.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL