Skip to content

Granulering

Extrusie

Plastima-beeldmerk

Plastima heeft veel ervaring en kennis van granuleren. Zodoende kunnen wij de klant altijd voorzien van goed advies en machines die aansluiten bij de wensen. Wij kunnen losse machines leveren, maar ook complete extrusielijnen met navolgapparatuur en benodigde randapparatuur.

Granulering

Plastima werkt exclusief samen met Nordson BKG & Tecnova. Deze partners voorzien in onderwater granuleren en waterring granuleren. Wij kunnen dus een totaalpakket aan kwalitatief hoogwaardige machines leveren voor uw granuleerlijn.

Granulering bij Plastima:

Plastima_Tecnova_Small_Machinery_Logo.webarchive

Tecnova is opgericht in 1983 in Oleggio, Italie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van extrusielijnen voor kunststofrecycling, zowel in-house als industrieel afval. Het kan oplossingen bieden voor alle belangrijke thermoplastische materialen, in alle vormen die ze voorkomen: (landbouw)folie, maalgoed, vezels, enz. 

Door de jaren heen hebben ze de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de eenvoud van gebruik en onderhoud van Tecnova’s machines ons in staat gesteld om een wereldwijde referentie te worden met meer dan 3.000 geïnstalleerde recyclingsystemen over de hele wereld. De behoeften en verzoeken van de klant zijn altijd hun prioriteit geweest, elke lijn is op maat gemaakt om maximale resultaten en tevredenheid te bereiken.

Elk detail van Tecnova’s machines wordt intern vervaardigd met behulp van de allernieuwste technologie, materialen en personeel om maximale kwaliteit, productiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Voor uw recycling-vragen of -apparatuur bent u bij Plastima aan het goede adres.

Van zeefwisselaars, tandwielpompen en kleppen tot onderwatergranuleer-machines en drogers voor polymeerpellets, Nordson BKG heeft apparatuur om u te ondersteunen bij elke stap van het polymeerproductie- en het granuleerproces. Als wereldleider in de productie van granuleerapparatuur begrijpt Nordson BKG de behoeften van uw bedrijf, en innoveert voortdurend zodat u tijd en moeite kunt besparen terwijl u uniforme, polymeergranulaten creëert.

U vind bij Nordson BKG heeft de specialisatie in: granulering die  pelletiseren in één enkele stap mogelijk maakt, bestaande uit o.a.:  agglomerate catchers om pelletklonten te detecteren en uit te werpen en polymer diverter valve. 

Plastima is al ruim 25 jaar partner exclusief partner van Nordson BKG in de Benelux.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL