Skip to content

Waterring granulering

Extrusie

Plastima-beeldmerk

Gerelateerd aan waterring granulering:

MENU

Plastima heeft veel ervaring en kennis van waterring granulering en vertegenwoordigt enkel topfabrikanten. Zodoende kunnen wij de klant altijd voorzien van goed advies en machines die aansluiten bij de wensen. Plastima werkt exclusief samen met Tecnova op dit gebied. Voor vragen rondom Waterring granulering, kunt u ons bereiken via de contactpagina.

Waterring granulering

Een van de populaire plastic recyclingmachines behoort tot de categorie granulatiesysteem. Het lijnsysteem van de plastic waterring-pelletiseermachine bestaat uit een matrijs, een watercirculatieruimte, een pelletiseermachine, een spoelkanaal, een centrifugale hydro-extractor en een circulerend waterkoelsysteem. 

Granulaat wordt gesmolten en afgevoerd door de extruder, dan afgevoerd door de matrijs. Tijdens het lossen worden plastic materialen gesneden door met hoge snelheid draaiende messen en worden de plastic korrels afgeschud; waarna de korrels worden afgekoeld en door circulerende waterfilm naar de watercirculatieruimte worden afgevoerd. Het gebruik van dit spoelkanaal van het waterring-pelletiseersysteem om plastic pellets naar de centrifugale extractor te transporteren, kan niet alleen de adhesie van de plastic pellets voorkomen, maar werkt ook als een koelproces. 

De plastic korrels zijn over het algemeen rond-plat, cilindrisch of bolvormig. Plastima werkt exclusief samen met Tecnova op dit gebied. Voor vragen rondom Waterring granulering, kunt u ons bereiken via de contactpagina.

Plastima_Tecnova_Small_Machinery_Logo.webarchive

Tecnova is opgericht in 1983 in Oleggio, Italie. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van extrusielijnen voor kunststofrecycling, zowel in-house als industrieel afval. Het kan oplossingen bieden voor alle belangrijke thermoplastische materialen, in alle vormen die ze voorkomen: film, maalgoed, vezels, schuim, enz. 

Door de jaren heen hebben de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de eenvoud van gebruik en onderhoud van Tecnova’s machines ons in staat gesteld om een wereldwijde referentie te worden met meer dan 3.000 geïnstalleerde recyclingsystemen over de hele wereld. De behoeften en verzoeken van de klant zijn altijd hun prioriteit geweest, elke lijn is op maat gemaakt om maximale resultaten en tevredenheid te bereiken.

Elk detail van Tecnova’s machines wordt intern vervaardigd met behulp van de allernieuwste technologie, materialen en personeel om maximale kwaliteit, productiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid te garanderen. Voor uw recycling-vragen of -apparatuur bent u bij Plastima aan het goede adres.

Tecnova downloads

Tecnova Waterring Granulering

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op Tecnova