Skip to content

Ultrasoon Lassen

Ultrasoon Lassen

Ultrasone las machines wordt al meer dan 70 jaar gebruikt om thermoplasten te verbinden. De ultrasone lastechniek wordt ingezet als onderdelen te complex zijn om in één stuk te geproduceerd te worden. Deze snelle en efficiënte techniek zorgt voor een sterke, schone en hermetische afdichting, waardoor de productie toeneemt zonder aan kwaliteit in te boeten. Het wordt gebruikt voor verpakkingen, automotive- en medische hulpmiddelen en andere gespecialiseerde markten die een hoogwaardig label vereisen. 

Krachtige bench top en volledig geautomatiseerde oplossingen zorgen voor een betrouwbare oplossing zonder het gebruik van extra verbruiksartikelen. Deze geavanceerde technologie draagt bij aan het verduurzamen van uw productie gecombineerd met een stijging in de productiekwaliteit.

Ultrasoon Lassen bij Plastima:

Plastima werkt exclusief samen met Herrmann Ultraschall, de machine- en systeemleverancier voor industriële ultrasone technologieën. Herrmann Ultraschall wil nieuwe wegen inslaan om zowel klanten als medewerkers enthousiast te maken voor het bedrijf.

Vertrouwende samenwerking op basis van waarden vormt voor ons de basis om ons zeer goed te concentreren op de behoeften van onze klanten. Herrmann is enorm gegroeid en de groei van het bedrijf en de professionele belangen van elk individu gaan niet altijd hand in hand. Dit is een geweldige uitdaging. De waarden bepalen ons speelveld en zijn een belangrijk onderdeel van de Cultuurreis. Vaste punten die ons helpen om intensief te werken aan de werksfeer, aan samenwerking, teamwork en het omgaan met klanten. Integriteit, respect, passie en veerkracht zijn de vier hoekstenen van ons speelveld. Het zijn onze “regels van het spel” en moeten niet alleen worden geïllustreerd, maar ook samengeleefd.

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL