Skip to content

Bench Top machines

Bench Top machines

De HiQ machines van Herrmann zijn universeel ingerichte “bench top” machines en zijn in verschillende sterktes uit te rusten. Herrmann levert een 20kHz, 30kHz en 35kHz machines met een generator output van 900W tot en met 6200W. Laskrachten instelbaar tussen 10- tot en met 2490 N.

De standaard systemen zijn in vier configuraties te krijgen.

HiQ Dialog SpeedControl

HiQ Vario 
PropControl

HiQ Logic 
PropControl

HiQ Solid
PropControl

Plastima werkt exclusief samen met Herrmann Ultraschall, de machine- en systeemleverancier voor industriële ultrasone technologieën. Herrmann Ultraschall wil nieuwe wegen inslaan om zowel klanten als medewerkers enthousiast te maken voor het bedrijf.

Herrmann moet een toekomstbestendig bedrijf en aantrekkelijke werkgever blijven. Vertrouwende samenwerking op basis van waarden vormt voor ons de basis om ons zeer goed te concentreren op de behoeften van onze klanten. Door hun succes om te zetten in ons succes, wordt onze toekomst op lange termijn veiliggesteld.

Herrmann is enorm gegroeid en de groei van het bedrijf en de professionele belangen van elk individu gaan niet altijd hand in hand. Dit is een geweldige uitdaging. De waarden bepalen ons speelveld en zijn een belangrijk onderdeel van de Cultuurreis. Vaste punten die ons helpen om intensief te werken aan de werksfeer, aan samenwerking, teamwork en het omgaan met klanten. Integriteit, respect, passie en veerkracht zijn de vier hoekstenen van ons speelveld. Het zijn onze “regels van het spel” en moeten niet alleen worden geïllustreerd, maar ook samengeleefd.

Downloads

Brochure Herrmann HiQ Series

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Hermann Ultraschall