Skip to content

Stans-las & sealing machines

Stans-las & sealing machines

Het ultrasoon stans- en sealsysteem MPW (Modular Punch Welding) kan membranen stansen en sealen in één productiestap. Oplossingen zijn verkrijgbaar in bench top versie en automatiseringsintegraties.

Dit modulaire MPW-lassysteem met een werkfrequentie van 35 kHz kan gelijktijdig ponsen en sealen in één productiestap. Hierdoor is het gebruik van dure voorgesneden membranen overbodig. Deze productie-eenheid is met name geschikt voor de verwerking van membranen, die als drukbalanselementen (PBE) in kunststof componenten worden gelast. De MPW combineert vier geautomatiseerde enkele functies: ponsen van het membraan van de tape, fixeren door middel van vacuüm en toevoer, sealen met ultrasoon beweging en verder toevoeren van het membraan materiaal.

Plastima werkt exclusief samen met Herrmann Ultraschall, de machine- en systeemleverancier voor industriële ultrasone technologieën. Herrmann Ultraschall wil nieuwe wegen inslaan om zowel klanten als medewerkers enthousiast te maken voor het bedrijf.

Herrmann moet een toekomstbestendig bedrijf en aantrekkelijke werkgever blijven. Vertrouwende samenwerking op basis van waarden vormt voor ons de basis om ons zeer goed te concentreren op de behoeften van onze klanten. Door hun succes om te zetten in ons succes, wordt onze toekomst op lange termijn veiliggesteld.

Herrmann is enorm gegroeid en de groei van het bedrijf en de professionele belangen van elk individu gaan niet altijd hand in hand. Dit is een geweldige uitdaging. De waarden bepalen ons speelveld en zijn een belangrijk onderdeel van de Cultuurreis. Vaste punten die ons helpen om intensief te werken aan de werksfeer, aan samenwerking, teamwork en het omgaan met klanten. Integriteit, respect, passie en veerkracht zijn de vier hoekstenen van ons speelveld. Het zijn onze “regels van het spel” en moeten niet alleen worden geïllustreerd, maar ook samengeleefd.

Downloads

Brochure Herrmann HUG/MPW Series

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op LPKF