Skip to content

Koeltechniek

Koeltechniek

Deels gesloten koelsysteem
Aangezien de bedrijfskosten van chiller/koelsystemen gedurende hun levensduur, veelvoudig over investeringskosten gaan, is het onderwerp “Energie-optimalisatie” topprioriteit. Door de integratie van “winterverlichting” van de koelmachie (chiller) door glycol-vrije vrijkoelers kan in de winterperiode tot maximaal 80% van de energiekosten bespaard worden.

Open koelsysteem
Open koelsystemen als koeltorens kunnen op klantenwens ook geleverd worden.
Door herhaalde controles op aanwezigheid van legionella, veel waterverbruik en slechtere waterkwaliteit wordt dit echter niet direct aangeraden.

Flexibiliteit
De vraag naar modulaire energiecentra is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.
Geen stilstand, geen verspilling van kostbare productieruimte, een high-performance oplossing!
Onze klanten profiteren altijd van energie-geoptimaliseerde installatietechniek met de hoogst mogelijke betrouwbaarheid tegen een redelijke prijs. Elke koelsysteem door ONI is individueel ontworpen om aan de klantenwens te voldoen en in termen van energieverbruik op de best mogelijke manier geoptimaliseerd.

Bij ONI zullen ze er altijd naar streven om voor hun klanten systeemoplossingen te ontwikkelen die minder energie nodig hebben. Dit om de verwachte stijging van de energiekosten tegen te gaan. Ze zijn er zeker van dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Voor ONI zijn het milieu en energie-efficiëntie onze belangrijkste focus en daarom zijn ze van mening dat economie en ecologie niet met elkaar in tegenspraak zijn.

ONI werd opgericht in het begin van de jaren 80 en is al meer dan drie decennia een succesverhaal. ONI begon als een klein garagebedrijf en is uitgegroeid tot meer dan 480 medewerkers en heeft wereldwijde erkenning en onderscheidingen ontvangen voor zijn energiebesparende systeemoplossingen, maar ook voor zijn bedrijfsprestaties. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 5.900 klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld, van middelgrote bedrijven tot internationale bedrijven, op ONI’s energiebesparende technologie.

Plastima werkt al jaren samen als exclusieve partner van ONI in de BENELUX.

Downloads

Brochure ONI Producten

Brochure ONI Energie Efficiëntie

Brochure ONI Compact Chillers

Brochure ONI Modulair Container System

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over ONI