Skip to content

Waterkwaliteit

Waterkwaliteit

De waterkwaliteit in koelcircuits heeft een doorslaggevende invloed op het energieverbruik efficiëntie, bedrijfs- en procesveiligheid evenals de bedrijfsvoering en onderhoudskosten van productie-installaties, systeemcircuits, en hun componenten! 

De praktijk heeft uitgewezen dat slechte koelwaterkwaliteit de reden is waarom er relatief veel bedrijven te maken hebben met hogere bedrijfs- en onderhoudskosten en in sommige gevallen zelfs te maken hebben met productieverliezen.

Met de gepatenteerde ONI-AquaClean technologie realiseert u de beste weg naar TOP-koelwater kwaliteit.

Vaste deeltjes zijn niet meer verifieerbaar. De biologische vervuilende stoffen in het koelwater worden teruggebracht van 100.000 KolonieVormendeEenheden / ml naar ca. 100 KVE / ml, welke zich in een vermindering vertaald van 99,9%! Het proceswater voldoet door deze filtertechniek aan de eisen van drinkwater.

Een ander positief effect is de oxidatie van opgeloste metalen door ozonisatie. 

Het resultaat is dat oxidatiedelen zijn door ultrafiltratie uit het water worden gefilterd. 

Door het ultrafijne 0,02µ filter is bijdosering van biocide overbodig en bijdosering van anti-oxidatie middelen aanzienlijk verminderd.

 

Bij ONI zullen ze er altijd naar streven om voor hun klanten systeemoplossingen te ontwikkelen die minder energie nodig hebben. Dit om de verwachte stijging van de energiekosten tegen te gaan. Ze zijn er zeker van dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Voor ONI zijn het milieu en energie-efficiëntie onze belangrijkste focus en daarom zijn ze van mening dat economie en ecologie niet met elkaar in tegenspraak zijn.

ONI werd opgericht in het begin van de jaren 80 en is al meer dan drie decennia een succesverhaal. ONI begon als een klein garagebedrijf en is uitgegroeid tot meer dan 480 medewerkers en heeft wereldwijde erkenning en onderscheidingen ontvangen voor zijn energiebesparende systeemoplossingen, maar ook voor zijn bedrijfsprestaties. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 5.900 klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld, van middelgrote bedrijven tot internationale bedrijven, op ONI’s energiebesparende technologie.

Plastima werkt al jaren samen als exclusieve partner van ONI in de BENELUX.

Downloads

Brochure ONI AquaClean

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over ONI