Skip to content

Extrusion

Extrusion

De downstream-extrusie van buizen is de meest competitieve lijn, vergezeld van ongeëvenaarde expertise. Machinetoepassingen worden ontworpen op basis van de elasticiteit, slijtvastheid en scheursterkte van uw materialen en processen. Extrusiemogelijkheden omvatten rubberen slangen, irrigatieslangen, kabel en bedrading, staven, rietjes en meer. Medische slangen, hoewel niet verschillend in het proces, hebben zulke specifieke kenmerken en voorschriften dat ze hun eigen aandacht verdienden. 

Met het hoofdkantoor in de Beierse stad Maitenbeth, ontwikkelt COLLIN intelligente piloot- en laboratoriumlijnen in een modulair systeem voor zowel kunststofverwerkende bedrijven als onderzoeksinstituten. Het door de eigenaar geleide bedrijf bestaat al meer dan 45 jaar en stelt als premiumleverancier wereldwijde technische en kwalitatieve normen. Collin-oplossingen worden gebruikt voor de ontwikkeling en productie van kunststofproducten, materiaalanalyse, testseries tot piloottests die opschaling naar productieschaal mogelijk maken.

Als onderdeel van de productlijnen Teach Line, Lab Line, Pilot Line, Medical Line en Polytest Line ontwikkelt Collin individuele oplossingen – plaatpersen, walsenmolens, kalenders, extruders, compounders, mono- of coëxtrusielijnen, drukfiltertests, reometers of optische inspectiesystemen. Materiaalproducenten, bereidingsbedrijven, filmfabrikanten, bedrijven in de medische, farmaceutische en industriële sector, universiteiten, laboratoria en onderzoeksinstituten rekenen op Collin. Plastima voorziet u niet alleen in de juiste Collin-machine, maar ook in service en/of onderhoud!

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over Collin