Skip to content

Flow Control

Flow Control

Rhytemper “Verkort de cyclustijd, verbeter kwaliteit, verlaag de kostprijs per eenheid!”

Tempereertechniek van ONI RHYTEMPER is een krachtige temperatuurregelingssysteem voor de kunststofverwerkende industrie die de kostprijs per eenheid aanzienlijk verbeteren. 

De vermindering van de productiekosten is zo toonaangevend dat deze technologie zichzelf binnen de kortste keren terug verdiend. Door het verkorten van cyclustijden, gemiddeld 18% met een maximaal van 40%, kunnen de RHYTEMPER systemen zich in wel één jaar tijd terugverdienen.  Verminderde afvalpercentages en een aanzienlijk vermindering in stroomkosten zullen bijdragen aan een haalbaarheidsstudie.

 

Eta-Control “Verminderd de energiebehoefte van spuitgietmachines!”

De nieuwe Eta-Control technologie van ONI is een ontwikkeling in de optimalisatie van volledig hydraulische spuitgietmachines. Een gecontrolleerd olie-flow-management die zich automatisch en on-demand aanpast aan de energiebehoefte van de machine, vormt de kern van deze technologie.

De machines waar de Eta-control applicatie is geïnstalleerd hebben een gemiddelde energiebesparing van 36% gerealiseerd.

Bij ONI zullen ze er altijd naar streven om voor hun klanten systeemoplossingen te ontwikkelen die minder energie nodig hebben. Dit om de verwachte stijging van de energiekosten tegen te gaan. Ze zijn er zeker van dat ze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving. Voor ONI zijn het milieu en energie-efficiëntie onze belangrijkste focus en daarom zijn ze van mening dat economie en ecologie niet met elkaar in tegenspraak zijn.

ONI werd opgericht in het begin van de jaren 80 en is al meer dan drie decennia een succesverhaal. ONI begon als een klein garagebedrijf en is uitgegroeid tot meer dan 480 medewerkers en heeft wereldwijde erkenning en onderscheidingen ontvangen voor zijn energiebesparende systeemoplossingen, maar ook voor zijn bedrijfsprestaties. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 5.900 klanten in meer dan 70 landen over de hele wereld, van middelgrote bedrijven tot internationale bedrijven, op ONI’s energiebesparende technologie.

Plastima werkt al jaren samen als exclusieve partner van ONI in de BENELUX.

Downloads

Brochure ONI Rhythemper

Brochure ONI Rhythemper RHY-T90

Neem contact met ons op

Contact- informatie

Telefoon

+ 31 (0) 76 571 4302

E-mail

info@plastima.nl

Adres

Minervum 7101
4817 ZN, Breda NL

Adresgegevens

Neem contact op over ONI